Run Dirt Race

Race-pm 2022

 

 

Nedan följer information som alla deltagare till Uddevalla Run Dirt Race, 2022-05-28 måste ta del av!

 

Startgrupper och starttider mailas ut den 26/5, samt finns att se på vår hemsida.
Starter sker mellan kl. 11.00 och 13.00, vi släpper iväg startgrupper om 20 personer åt gången var femte minut.

Du som är anmälningsansvarig till din startgrupp har skyldighet att delge detta PM till dina lagmedlemmar. Följande PM finns också tillgänglig på vår hemsida.
www.rundirtrace.com

 

Bana och start/målområde

Länk till preliminär bana finns här.
Hitta hit


Start/målgång, nummerlappsutlämning mm sker inne på Landbadet. Banan kommer att vara utmärkt med snitslar och pilar.
Funktionärer finns längs banan och vid hinder.
Banområdet är inte avstängt för allmänheten, ta hänsyn till allmänheten. Tävlande kommer att mötas på Strandpromenaden, ett bra tillfälle för en HighFive och hejarop till era medtävlande! 

 

Startgrupper och starttider:
Vi mailar, lägger ut på Facebook samt på vår hemsida vilken startgrupp och starttid du har.

Samtliga startgrupper startar preliminärt mellan klockan 11.00 – 13.00. Det kommer att vara ca 20 stycken i varje startgrupp. Ni som anmält er i startgrupp Elit kommer att starta först. Startgrupperna startar med 5 minuters mellanrum.

Ni som anmält er med samma lagnamn hamnar i samma startgrupp.

 

Startnummer / tidtagning:
Nummerlappar med chip hämtas ut på startområdet på tävlingsdagen från 9.30 – 12.30
Resultat kommer att läggas ut på hemsidan senast dagen efter.

Observera att chippet sitter i nummerlappen, tappar ni nummmerlappen längs banan – meddela tävlingsledning. Genom att placera nummerlappen på ryggen minskas risken att numnmerlappen lossnar.

 

Då vi har köpt in tidtagningssystemet kan vi från och med då detta tävlings-PM gått ut inte ändra i deltagarlistorna. Ni har tyvärr då inte möjlighet att sälja eller överlåta era startplatser, ingen ersättning utgår heller inte vid sjukdom eller frånvaro.


Omklädningsrum:

Omklädningsrum finns vid startområdet – begränsade ytor!

Vi rekommenderar att du snabbt byter om till torra och varma kläder snarast efter målgång för att undvika nedkylning. Förvara ej värdesaker i omklädningsrummet, vi tar ej ansvar för dina värdesaker eller kläder. 

 

Efter loppet är ni förhoppningsvis väldigt leriga, önskvärt är då att ni spolar av er innan ni går in i omklädningsrummet, duschar finns utomhus! Poolerna är öppna, duscha av er innan ni hoppar i!

 

Toaletter:

Finns tillgängligt vid eventområdet.

 

Vätskestation

Vatten finns att tillgå på startområdet, ta med egen vattenflaska. Det kommer att finnas en vattenstation längst banan.

 

Dryck & Mat:

Efter avslutad tävling bjuder vi alla deltagare på på Falafel och dryck, nummerlappen är din matbiljett. Kiosk finns på området där du kan köpa dryck, godis och lättare förtäring.

 

Transport och Parkering:

Gratis parkeringsplatser finns vid Landbadet, är det fullt där finns det också möjlighet att parkera på Gustafsberg, Bodele eller Svenskholmen. Då det kommer att vara mycket folk vid startområdet rekommenderas samåkning, buss eller tex Skärgårdsbåtarna. 

 

Publik

Som publik är start och målområdet ett bra ställe att vara på, men då tävlingen går längs Strandpromenaden är det också bra att se tävlingen från någon av alla badplatser. Även Svenskholmen rekommenderas. 

 

Barnbana
Vid start / målområde finns det en liten barnhinderbana som är gratis för alla barn att prova på. 

 

Sjukvård

Heartbeat finns på plats under hela tävlingen. Heartbeat tillhandahåller utbildad sjukvårdspersonal. 

 

Hinder

Samtliga hinder är av enklare form. Det är ca 30 hinder längs vägen. Hindrena är i form av: krypa, bära, klättra och hoppa. Det krävs viss simkunnighet. 

Om man väljer att inte genomföra ett hinder, eller inte klarar av det, så skall man istället genomföra ett straff, vilket består av 10 st Burpees. En del hinder kräver att man hjälper varandra. Hjälp och stötta varandra längs tävlingen! 

 

Foto

Det kommer finnas professionell fotograf på området som kommer att fota, bilderna kommer senare att läggas ut på hemsida/Facebook.

Bilderna tillhör Uddevalla RDR och deltagaren samtycker till att Uddevalla RDR har rätt att använda dessa bilder. Vid instagram är det taggen #rundirtrace som gäller!

 

Priser / prisutdelning
Vi kommer inte att någon prisutdelningsceremoni, för oss alla lika stora vinnare! Samtliga startande får vid målgång en Falafel och dryck. Du tilldelas också en riktigt grym “Instagramvänlig” medalj!

Ta med er familj och era nära och kära!!
Ta också med egna tält! Klä ut er! Ha coola kläder! 

Se till att din startgrupp sticker ut!
EFTERFEST på Dannys Kök & Bar!!!!!